ER DU NYBEGYNNER?

løpende.jpg

Velkommen til barndommen sier vi. For det er hva hinderløp gjør med deg, man blir leken, uredd, uovervinnelig og møkkete. For de fleste som deltar er dette pur glede, gleden over å kunne slippe løs barnet i seg og gi seg ut på en reise i minneland fra sin egen barndom. Vi vet du innerst inne savner vann, gjørme, bekker og myr og hva det gjør med deg. Del det med venner, familie og kollegaer!

 

I tillegg får du utfordret både hode og kropp i forskjellige hinder som gir deg mestringsfølelse og stolthet!

 

Det er ikke ofte du får sjansen til å krype i gjørma,  klatre over en vegg, holde deg fast i zipline over en mørk stillestående dam. Eller i full konsentrasjon kaste seg uti en dam med 300 badeender for å finne den ene merket "B" som gir deg en flott premie. Bære tømmerstokker eller bli fullstendig nedspylt av Brannvesenet. Har du noensinne stått ansikt til ansikt med et amerikansk fotballag?

 

Alt dette og flere hinder møtte deltagerne i vårt første Barskingen OCR arrangement 6 juni 2015 og 28.mai 2016.

KOM I GANG 4 ENKLE STEG

1. JA ELLER NEI, TA ET VALG

Dette er det første du må gjøre om du er nysgjerrig på OCR.

 

Reis deg opp og si JA! , jeg skal melde meg på Barskingen OCR selv om jeg er usikker på hva det er. Men usikkerheten trigger nysgjerrigheten min. For jeg vet at arrangøren tar vare på meg, guider meg og gjør sitt beste for at jeg skal få en positiv førstegangs opplevelse.

 

2. FORTELL ALLE AT DU SKAL DELTA!!!

 

Fortell absolutt alle at du skal delta!!!

 

Hvorfor? Vi er alle innerst inne små barn som trenger at andre ser oss og annerkjenner oss. Fortvil ikke, vi er alle like. Og i tillegg skaper det realisme i valget ditt. Når du sier noe høyt så blir det alvorlig og ekte. Det blir vanskeligere å trekke seg.

 

3. FORBEREDELSER

 

Man må ikke, men å børste støvet av dine gamle joggesko og løpetights og ta deg en løpe/ gåtur utendørs noen ganger før løpet anbefales. Ta et par rolige turer i uka, ikke overdriv, da mister du motivasjonen. Og husk at det er lov å bruke så lang tid du selv måtte trenge/ ønsker på OCR- løpet du har meldt deg på! Mestringsfølelsen og stoltheten av å ha gjennomført vil være like stor uansett tid! Men det er greit å ha joggeskoa på beina noen ganger før du deltar.

 

IKKE fall for fristelsen å kjøp deg nytt fancy utstyr bare fordi du skal være med i OCR-løp. Her må du regne med å bli møkkete, kanskje få skrubbsår, et hull eller to i løpetighsen og bli våt!

 

4. NÅR DAGEN ER HER...

Kos deg med en god frokost og pakk ekstra skift og ta med et par ekstra sko når du reiser.

 

Når du ankommer blir du møtt av våre superengasjerte funksjonærer som guider deg gjennom innmeldingsprossessen og viser deg hvor du skal skifte. Du vet fra vår informasjonsmail som kommer ut noen dager i forveien av løpet akkurat når du skal starte og i hvilken pulje, samt annen relevant informasjon du skulle trenge å få.

Skulle du være så uheldig å glemme både når du starter og andre viktige momenter, fortvil ikke. Da er det bare å henvende seg til våre funksjonærer som er godt merket. De hjelper deg med glede!

 

Bare minutter igjen.... Forventningene er høye, sommerfuglene i magen vokser og vokser, du er klam i håndflatene og tankene går i surr.

DET ER NÅ DET GJELDER ....... GLED DEG!