FRIVILLIG - FUNKSJONÆR - CREW - HINDERVAKT

front hjem.jpg

Kjært barn har mange navn og Barskingen er ikke Barskingen uten våre funksjonærer. Vårt første arrangement som gikk av stabelen den 6 juni 2015 var en knallsuksess og det skyldes i stor grad de frivillige som stilte opp. Uten  å forvente noe tilbake heiet de, instruerte og støttet deltagerne gjennom løypa. Tilbakemeldingene fra deltagerne var utelukkende positive! De følte de ble løftet opp av de frivillige underveis og de positive kommentarene hjalp til når det var som tyngst.

"Fantastiske funksjonærer var også på plass! De frivillige er de som virkelig får OCR (og mange andre arrangementer) til å fungere. Arrangører er veldig avhengige av gode frivillige. Funksjonærer som er hyggelige og inspirerer deltakerne gjør at hele opplevelsen blir mye bedre."
- hentet fra artikkel om Barskingen i "kondis.no" 7 juni 2015.

 

"Hindervaktene! Jeg har mast og mast så mange ganger om hvor viktige hindervakter er i et slikt løp! Hindervaktene har mange oppgaver - de skal forklare hva man skal gjøre, de skal se for seg at folk er sikre, de skal se for seg at folk løser hinderet på rett måte og ikke minst skal de motivere! Igjen full pott til Barskingen - jeg håper dere som stilte som frivillige hindervakter leser dette: Well done!!! Dere var så flinke, dere motiverte, dere var rettferdige og dere var flinke til å forklare. Veldig veldig bra - og jeg håper dere hadde det like gøy som oss!"
- hentet fra blogginnlegg på Runnersworld.no 7 juni 2015.

 

"Det regnet konstant og det var bare positive mennesker i løypa"
- Fra hindervakt

 

"Like morro som å delta!"
- Fra løper som var hindervakt året etter

 

 

 

Bor det en motivator i deg? Vi trenger flere initiativrike og motiverende funksjonærer til 27.mai 2023!

Er dere en stor vennegjeng, en russegruppe eller har du et ønske om å oppleve Barskingen uten å løpe selv? Vil du være med å bidra til at vi overgår suksessen fra 2019?

Send oss en melding da vel, via kontaktskjemaet vårt her >>