F.A.Q. OFTE STILTE SPØRSMÅL

barskingenvegg.jpg

Hvor arrangeres Barskingen OCR?

På Rakkestad flyplass. Vi bruker naturen rundt Rakkestad flyplass og Åstorp Gård.
 

Hvordan kommer jeg til Rakkestad flyplass og Åstorp Gård?

På vår kontakt side finner du både kart og adresse. Enkelt å finne frem.
 

Hvor langt er Barskingen OCR?

Velg mellom 5 km og 8 km løype 25 mai 2019.

 

Hva slags hindere inneholder Barskingen OCR?

På Barskingen OCR 2017 hadde vi over 50 forskjellige hindere. Disse vil vi ha også i fremtiden, men vi kommer til å utvide og bygge på for hvert arrangement. Gjør deg klar for å klatre over høye vegger, bære tunge ting, krype, jogge, løfte, krabbe, hoppe, dra og løpe! Og selvfølgelig litt gjørme. Velkommen tilbake til barndommen!
 

Hva om jeg ikke klarer ett eller flere hinder?

Om man ikke klarer ett eller flere hinder får man en straff. 15 spensthopp pr hinder som ikke blir fullført.
 

Må jeg være i god form for å delta?

Nei. Alle som kan gå, løpe, krype og hoppe kan delta. De som vant Barskingen 5 km 2015 løp på under 35 minutter. De som brukte lengst tid var inne på ca 1 time og 42 minutter. Det er stor variasjon og for mange er det det viktigste å delta.
 

Kommer det til å være helsepersonell tilgjengelig?

Ja

 

Kan man delta som lag?

Ja, 3 personer pr lag.  Et lag kan bestå av rent herre, rent dame eller mix lag. Lagpuljene består av 11 lag som løper ut samtidigt. Dette gjelder både 5 km og 8 km. 
 

Hva med parkering/ toalett / dusj / garderobe fasiliteter?

Vi har gode parkeringsmuligheter på flyplassen. Toaletter er tilgjengelig. Barskinger dusjer ikke, de blir spylt. De fleste velger å skifte ved/i bil,derfor har vi ingen garderober tilgjengelig fra 2019.

 

Hva er tilbudet til publikum?

Barskingen er et publikumsløp. Løypa blir lagt i sløyfer slik at publikum får med seg flere deler av løpet og de kan heie på sine deltagere når de prøver seg på hindere. I tillegg vil det være kiosk og musikk på stedet
 

Blir det tidtaking på løpet?

Ja, alle får chip og startnummer utlevert før start. Din tid blir registrert. 
 

Refundering av billett og avlysning ved dårlig vær?

Dårlig vær er et ekstra element som barskinger må takle. Se på dårlig vær som ekstra motivasjon. Barskingen 2015 hadde en knalldebut med regn og atter regn, noe som gjorde løypa gjørmete og hinderne ekstra våte. Dette til stor glede for våre lekne deltagere. Ekte Barsking vær! Barskingen AS refunderer ikke påmeldinger. 
 

Oppmøte, tid og puljestart?

30. mai 2020: Første pulje starter kl 10:00 så møt opp i god tid for å registrere deg og få startnummer. Puljene starter med 7 minutters intervall. Det er egne puljer for lag. 8 km elite starter først. Deretter sendes 8km singel og 8 km lag ut. 5 km lag og 5 km individuell sendes ut til slutt.

Hva er aldersgrensen for å delta på Barskingen?

Deltager må ha fylt 14 år før løpsdagen.